Voor schoenen van het bekende merk Clarks kun je nu ook in Kenia terecht. In september heeft Nakumatt Holdings namelijk officieel de deuren geopend van de eerste Clarks footwear concept store in sub-Sahara in de Thika Road Mall. Een tweede winkel, in de Westgate Mall, ging kort daarna open. Tijdens de opening van de winkel maakte Nakumatt bekend dat er plannen zijn om ook nog drie Sketcher-winkels te openen.

Clarks is een bekend schoenmerk. Het werd al in 1825 opgericht door de broers James en Cyrus Clark. Tegenwoordig is het een van de meest verkochte schoenmerken ter wereld. Per jaar worden er meer dan vijftig miljoen paar Clarks-schoenen verkocht en het is afwachten hoeveel de schoenenwinkel in Kenia hieraan gaat toevoegen. Clarks’ doel is om de komende vijf jaar elk jaar honderd nieuwe winkels te openen, verspreid over de hele wereld.

clarks-nakumatt-shop

Clarks in Nederland

Clarks is een veelzijdig schoenenmerk dat schoenen maakt voor zowel dames als heren. Gelukkig hoef je niet helemaal naar Kenia om een paar schoenen van Clarks te kopen. Ook in Nederland zijn Clarks schoenen populair. Je kunt de schoenen online kopen in de officiële Clarks-webshop. Ook webshops voor kleding en schoenen hebben Clarks in het assortiment. Voor degenen die liever naar een traditionele winkel gaan of graag willen passen voordat ze online schoenen kopen, heeft Clarks verkooppunten door heel Nederland.

 

Tags