Op zoek naar een unieke vakantiebestemming in eigen land?

Wil jij graag ontdekken wat voor moois Nederland te bieden heeft? Op een Limburg vakantiepark ervaar je de bijzondere cultuur van de Limburgers. Door het schitterende heuvellandschap, het eten, de bourgondische levensstijl en het zangerige accent ervaar je een echt vakantiegevoel! Wanneer je graag een vakantiewoning in Limburg wil nemen, is er voor iedere wens en behoefte wel een geschikt vakantiepark te vinden. Ga je voor noord, zuid, oost of west Limburg? En van welke faciliteiten wil je gebruik maken op het vakantiepark? Zo hebben veel parken een subtropisch zwembad of een bowlingbaan voor dagenlang speelplezier voor jong en oud.

Verschillende regio’s in Limburg

Iedere regio in Limburg heeft zijn eigen karakteristieken. Ook elk Limburg vakantiepark is weer anders. Zo overnacht je bij de vakantiehoeve Simplevei in een karakteristieke historische hoeve. Dit is gelegen in het mooie Zuid- Limburgse Simplevei. Of ben je een echte natuurliefhebber? Ga dan lekker wandelen en fietsen door het Geul en Gulpdal in een vakantiepark in Schin op Geul. Wanneer je van winkelen houdt, zorg je dat je met een Limburgs vakantiepark nooit ver van de stad zit. Een dagje Maastricht zal nooit vervelen. Bezoek de Vrijthof en struin door de leuke winkelstraatjes. De kinderen zullen hun ogen uitkijken in het ondergrondse grottenstelsel. Na een lange dag verkennen, kan je lekker ontspannen in de Wyck, waar het vol is van gezellige restaurants en trendy winkels.

Wanneer je noordelijker in Limburg zit, mag je Roermond niet overslaan. Bezoek de imponerende monumenten van de beroemde architect Pierre Cuypers. In het museum Cuypershuis leer je alles over het leven van deze man die onder andere het Rijksmuseum heeft ontworpen. De kasteeltuinen Arcen heeft meer dan 15 verschillende tuinen waar je op je gemak doorheen kunt lopen. Tijdens het huren van een Limburg vakantiewoning hoef je je dus nooit te vervelen! Het zuiden van Limburg staat bekend om het prachtige Heuvelland. Hier maak je de mooiste fiets- en wandeltochten op hoogte. Zo wissel je ontspanning en beweging goed af tijdens een vakantie in Limburg. 

Kies de geschikte vakantiewoning

Wanneer je voor een Limburg vakantiepark kiest, is er veel keuze in type accommodatie. Zo kies je gemakkelijk de geschikte bungalow, chalet of vakantiehuisje voor jou en je gezin. De parken zijn meestal gelegen op een ruim park, waar voldoende plek is om te parkeren en waar de kinderen kunnen buitenspelen. Je ervaart het gemak van je eigen woning, terwijl je aan het genieten bent van een bijzondere vakantie!

Leave a comment