Tickets Turkije voor een mooi bedrag

Het is bijna zomer en dat betekent dat iedereen er weer op uit gaat. Een fietsvakantie in eigen land, of toch lekker met het vliegtuig naar een mooie zonnige bestemming? Afgelopen week heb ik mijn vakantie geboekt en ik ga naar de zon, ik heb namelijk Tickets Turkije gekocht. Ik ben verschillende keren naar Turkije op vakantie geweest en heb meerdere mooie bestemmingen bezocht. Zo ben ik al naar Izmir, Istanbul en Bodrum geweest. Dit jaar brengt mijn ticket Turkije mij naar Antalya toe. Het is goed om in de gaten te houden dat er nogal een groot prijsverschil bestaat tussen verschillende tickets en aanbieders. Niemand wil teveel betalen voor zijn ticket naar Turkije en daarom raad ik aan om onderstaande tips goed door te nemen. Zo weet je zeker dat je niet teveel betaald en dit geld kun je dan weer aan leuke dingen uitgeven zoals een lekker diner in een mooi restaurant bijvoorbeeld! Lees gauw verder en ontdek hoe je een voordelig ticket naar Turkije regelt.

Ticket Turkije: let op dat je niet teveel betaald

Mensen staan er niet altijd bij stil, maar er bestaan grote prijsverschillen tussen aanbieders van zonvakanties. Zo betaal je in het weekend vaak meer voor een ticket dan door de week en ook het dagdeel waarin je vliegt kan van grote invloed zijn op de prijs. Zelf vergelijk ik altijd verschillende tickets naar Turkije via de vergelijkingswebsite Triptime.nl Let erop dat je dus verschillende dagen voor aankomst en vertrek bekijkt om te zien of dit van invloed is op de prijs. Daarnaast zou ik je willen aanraden om scherp te kijken naar met welke vliegtuigmaatschappij je vliegt. Tussen Transavia en Turkish Airlines bijvoorbeeld kunnen nog wel eens verschillen in de prijs bestaan. Daarbij zou ik ook scherp kijken op welke luchthaven je vliegt. Tickets voor Turkije kunnen namelijk gericht zijn op veel verschillende luchthavens. Niet iedere luchthaven is even goedkoop en soms kan het voordeliger zijn om op een bepaalde stad te vliegen, gevolgd door een korte rit naar de plaats van bestemming. Ook kan het voordeliger zijn om te vliegen via een tussenstop welke soms maar kort duurt. Tickets naar Turkije verschillen dus erg in prijs en soms kan je gemakkelijk geld besparen door scherp te kijken naar wat voor ticket je nu boekt. Zo heb ik een last minute ticket gekocht welke een stuk voordeliger was dan wanneer ik mijn ticket enkele weken van tevoren had gekocht. 

Ik hoop dat je iets aan bovenstaande tips hebt gehad en dat je nu wat gerichter aan de slag kunt met de aanschaf van jouw Turkije ticket. Geniet van de vakantie & de zonnige bestemming! 

Leave a comment